Aankoopmakelaar in Leidschenveen

Bent u opzoek naar een goede en betrouwbare aankoopmakelaar voor het kopen van uw huis in Leidschenveen. Neem dan direct contact op met SMASH Makelaars de aankoopmakelaar voor uw woning in de regio Leidschenveen / Den Haag.

Wanneer heeft u een aankoopmakelaar in Leidschenveen nodig? U staat op het punt één van de grootste beslissingen uit uw leven te nemen. Het kopen van een nieuwe woning in Leidschenveen. Een huis kopen of appartement kopen in Leidschenveen doet u namelijk niet elke dag. Wij horen het u denken een huis zoeken kan iedereen. Waarom zou u dan een eigen aankoopmakelaar nodig hebben voor een woning in Leidschenveen? Het aanbod is immers online goed te vinden. De verkopend makelaar kan best heel vriendelijk zijn en met u meedenken. Echter de verkopende makelaar behartigt uitsluitend de belangen van de verkopers van de woning. Daarom moet u deze belangrijke beslissingen met betrekking tot het kopen van een woning in Leidschenveen samen met iemand nemen die daar verstand van heeft, uw aankoopmakelaar dus. SMASH Makelaars gaat juist met u mee als uw aankoopmakelaar om uw belangen te behartigen. Naast veel andere zaken zoeken wij ook uit wat de woning waard is en onderhandelen wij stevig voor u. Wij realiseren als uw aankoopmakelaar, mede door onze werkwijze, een zo gunstig mogelijke aankoopprijs voor u dit kan u dus veel geld schelen.

Uw aankoopmakelaar voor Leidschenveen

Een aankoopmakelaar weet hoe hij/zij aan alle noodzakelijke informatie moet komen over de woningen in Leidschenveen. Het heet niet voor niets uw aankoopmakelaar. Als u dat ‘juiste gevoel’ krijgt tijdens het bekijken van uw eventuele ‘droomwoning’ in Leidschenveen. Dan is het heel menselijk om verschillende elementen mooier te zien dan ze in werkelijkheid zijn. De verkoper (verkoopmakelaar) presenteert het huis of appartement zo goed mogelijk en heeft daarbij een goed verhaal. SMASH aankoopmakelaars prikt hier makkelijker doorheen en zorgt dat u een realistisch beeld krijgt van de betreffende woning in Leidschenveen en adviseert u over eventuele mogelijkheden. De aankoopmakelaar is er om UW belangen te vertegenwoordigen.

Wat doet SMASH makelaars in Leidschenveen als uw aankoopmakelaar

Onze werkwijze

Wij proberen in tegenstelling tot de meeste andere kantoren iedere bezichtiging met u mee te gaan, dus ook de eerste bezichtiging.  Eenmaal een woning gevonden, dan zijn de volgende punten erg belangrijk;

De beste aankoopstrategie met aankoopmakelaar

Onderhandelen behoort tot onze dagelijkse werkzaamheden als makelaar. Een aankoopmakelaar kan samen met jou bepalen welke aankoopstrategie het beste gevolgd kan worden. De juiste strategie vergroot je kansen op een goede prijs en goede voorwaarden.

Lokale marktkennis als aankoopmakelaar

Wij zijn als makelaar dagelijks actief in de gehele regio Haaglanden en weten precies wat er speelt. Wij kennen de plaatsen, buurten en wijken. Wij weten welke huizen er de afgelopen jaren verkocht zijn en tegen welke prijs. Maak gebruik van dit voordeel als potentiële koper!

Onze aankoopmakelaar weet de reële woningwaarde

Wat is een woning daadwerkelijk waard en staat de vraagprijs van de woning  in verhouding tot de werkelijke waarde van de woning? Wij als aankoopmakelaar kennen de markt en kunnen rationeler en zonder emoties beoordelen of de vraagprijs reëel is voor wat je er voor krijgt. Zo vorkomen wij dat je in je enthousiasme veel te veel betaald voor je nieuwe woning.

Sterke onderhandelingen als uw aankoopmakelaar

Wij kennen de onderhandelingsstrategieën van onze collega-makelaars natuurlijk, we komen elkaar namelijk geregeld tegen. Niet iedereen is goed in onderhandelen en dat is ook helemaal niet erg. Voorkom echter dat je te veel betaald voor je nieuwe woning.

Lagere aankoopprijs met een aankoopmakelaar

Het is bewezen dat woningkopers die ons aankoopmakelaar in de hand nemen, gemiddeld 5 tot 10% besparen ten opzichte van kopers zonder aankoopmakelaar. Dit bespaart je al snel €5.000 tot €10.000 euro of soms zelfs meer.

Bouwkundige keuring

Voorkom vervelende verrassingen achteraf. Wij als aankoopmakelaar zijn in staat een goede inschatting te maken hoe de bouwkundige staat van een woning is en of een bouwkundige keuring noodzakelijk is. Dit kan een hoop ellende en vooral teleurstellingen voorkomen.

Juridische ondersteuning

Bij de aankoop van een woning zit ook een juridische kant en daar zitten vaak de nodige haken en ogen aan. Voorkom juridische misstappen en laat je begeleiden door een van onze ervaren aankoopmakelaars.

Wij behartigen uw belangen als aankoopmakelaar

Wij als uw aankoopmakelaar behartigt alleen uw belangen. Zo behartigt de verkoopmakelaar de belangen van de verkoper van de woning die u bezichtigt. Dat betekent dat u een eerlijk en objectief advies van ons krijgt en dat er dus geen belangenverstrengeling is. Hebben we een woning gevonden en aangekocht en alles is geregeld. Dan gaan we samen voor de overdracht bij de notaris eerst nog naar de woning voor een eindinspectie of alles is zoals afgesproken.
Wij zijn er ook voor uw vragen, nadat de oplevering heeft plaatsgevonden (after sales).

Kortom, SMASH Makelaars kan als uw aankoop makelaar het gehele aankooptraject voor u verzorgen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. U kan ons natuurlijk ook inschakelen om dat droomhuis voor u te gaan zoeken via een zoekopdracht.

Woonwensen m.b.t. tot uw nieuwe woning

Wij beginnen met een geheel vrijblijvend gesprek bij u thuis of bij ons op kantoor om uw woonwensen te inventariseren. Naar aanleiding daarvan maken wij als makelaars voor u een (voor)selectie van woningen, waarbij wij zowel ons eigen bestand als dat van alle VBO en NVM-collega’s raadpleeg.

Bezichtigingen

Zodra u een appartement of huis gezien dat u aanspreekt? Dan maken wij voor u een afspraak voor een bezichtiging. Uiteraard zijn wij als makelaar daarbij aanwezig om uw belangen te behartigen. Wij zijn in staat om met een deskundige blik de desbetreffende woning te beoordelen, evenals de eventuele plus- en minpunten van de woonomgeving.

Belangstelling

Heeft u na de bezichtiging serieuze belangstelling voor de bezichtigde woning? Dan zetten wij – in overleg met u – de volgende stappen. Wij doen een nauwkeurige waardebepaling. Wij adviseren u of het verstandig is om een bouwtechnisch onderzoek te laten uitvoeren. Wij onderzoeken het bestemmingsplan en de milieuaspecten. We kijken of er een Vereniging van Eigenaren (VvE) is en hoe deze ‘functioneert’. Via het kadaster verzamelen we alle noodzakelijke informatie en natuurlijk kijken wij naar alle andere mogelijke zaken die te maken hebben met uw toekomstige woning.

Onderhandelen

Vervolgens bepalen wij, in nauw overleg met u, de onderhandelingstactiek met de verkopende partij. Dit begint met het vaststellen van het maximale bedrag dat u aan de woning wilt besteden. Op basis van dit bedrag en de vraagprijs doen wij een openingsbod. Vervolgens volgt er een spannende fase van onderhandelingen tussen de makelaar en de verkopende partij; alles in samenspraak met u. Vanzelfsprekend heeft u daarbij steeds de beslissende stem.

Overeenkomst

Worden wij het met de verkoper eens over de verkoopprijs, dan volgt een schriftelijke bevestiging waarin de verkoopprijs, voorwaarden, roerende zaken, waarborgsom en ontbindende voorwaarden worden vastgesteld. Al deze zaken controleren wij grondig voordat ze in de door de verkopende partij opgestelde koopovereenkomst terechtkomen.

Afhandeling

Tijdens de afhandelingsfase bewaken wij de termijn voor ontbindende voorwaarden voor u en controleren wij de concept leveringsakte en de concept nota van de notaris. Vlak voordat u naar de notaris gaat voor de sleuteloverdracht, inspecteren wij samen met u de nieuwe woning nog een laatste keer. Als alles in orde is kunt u met een gerust hart uw handtekening onder de leveringsakte zetten.
Ten slotte worden alle betrokken instanties door ons ingelicht.

Nazorg

De service van SMASH Makelaars stopt niet na het in ontvangst nemen van de sleutel. Wij blijven ook daarna bereikbaar voor al uw vragen en denken graag met u mee. Wilt u weten wat onze opdrachtgevers van ons vinden, lees eventueel de makelaarsbeoordelingen op FundaGoogle en Facebook. Vraag vervolgens zelf naar de mogelijkheden om een (vrijblijvend) kennismakingsgesprek in te plannen.