Makelaar Leidschenveen

Wilt u uw huis in de wijk Leidschenveen verkopen? En bent u opzoek naar de verkoopmakelaar die de wijk Leidschenveen goed kent? Wij van SMASH makelaars hebben al veel woningen in Leidschenveen verkocht. Door onze expertise als verkoopmakelaars van Leidschenveen weten wij waar mensen opzoek zijn en kunnen hierdoor uw woning het beste aan de nieuwe eigenaren presenteren. Daarom is SMASH makelaars ook voor de wijk Leidschenveen het makelaarskantoor voor de verkoop van uw woning. 

De makelaar voor Leidschenveen

Bij SMASH Makelaars werken lokale specialisten die Leidschenveen als geen ander kennen hierdoor hebben wij al vele verrassend snelle verkopen in Leidschenveen gerealiseerd met verkoopprijzen waar de bewoners in eerste instantie niet van hadden durven dromen. Daarnaast heeft onze expertise als makelaarskantoor voor Leidschenveen al velen mensen die opzoek waren naar een nieuwe huis in Leidschenveen aan hun droomwoning in Leidschenveen geholpen. Wij geven Advies op maat. Doordat wij de verschillende wijken in Leidschenveen kennen, weten waar de nieuwe bewoners behoefte aan hebben en waar de woningzoekers zich het meest thuis voelen. Dit zijn belangrijke zaken om als lokale makelaar van Leidschenveen écht goed advies te kunnen geven. SMASH Makelaars is een betrouwbaar en betrokken makelaarskantoor. Onze aangename omgang met mensen én tomeloze inzet vallen op, zo blijkt wel uit de diverse reviews op Google.

Verkoopmakelaar in Leidschenveen

Het verkopen van uw huis in Leidschenveen is iets wat u niet dagelijks doet. Kies daarom voor SMASH Makelaars de verkoopmakelaar voor Leidschenveen die u zoveel mogelijk zorgen uit handen gaat nemen. Als full-service makelaarskantoor van Leidschenveen begeleiden wij u gedurende het hele verkoopproces. Bij ons kunt u rekenen op een scherpe tarieven, de ruime openingstijden/ bereikbaarheidstijden en werken we transparant om de woning actief te verkopen door middel van een verkoop presentatie. Graag willen wij u onze unieke wijze van het combineren van verschillende marketingmethodes uitleggen waarbij wij een maximaal resultaat behalen in het onder de aandacht brengen van uw woning. Wilt u weten hoe wij dit doen? Klik hier voor een vrijblijvend gesprek en een gratis waardebepaling van uw woning Leidschenveen.

Wij zijn uw makelaar voor Leidschenveen

De verkoop van een woning in Leidschenveen is een spannende gebeurtenis. De gedachten over de prijs en de duur van de verkoop van uw woning in Leidschenveen zullen belangrijke vragen zijn. Wij zullen zoveel mogelijk zorgen bij u uit handen nemen bij de verkoop van uw huis in Leidschenveen.

Gratis waardebepaling van uw woning in Leidschenveen

Wat is mijn huis in Leidschenveen waard? Overweegt u uw woning te verkopen of wilt u een andere woning aankopen? Wilt u gaan verbouwen maar weet u niet of dit financieel haalbaar is of wilt u uw hypotheek wijzigen? Al deze vragen beginnen met een waardebepaling van uw woning. SMASH Makelaars is het makelaars kantoor voor Leidschenveen dat dit graag voor u verzorgt. Gratis en vrijblijvend komen wij bij u langs en u krijgt van ons een goed onderbouwde waardebepaling en wij geven u een duidelijk beeld wat de vervolgstappen zouden kunnen zijn. Ontvang gratis en vrijblijvend een waardebepaling van uw woning in Leidschenveen. Waardebepaling Leidschenveen

Betrokken makelaarskantoor Leidschenveen

De makelaar in Leidschenveen is SMASH Makelaars wij garanderen u een betrokken begeleiding. U bent bij ons absoluut geen nummer. U heeft te maken met een contactpersoon die u tijdens het gehele traject steunt en adviseert. Wij zijn een groot kantoor en werken met zelfstandige makelaars. We vinden het, zeker ook wanneer het gaat om de vraagprijs van de woning, belangrijk om zo realistisch mogelijk te zijn. Dit vergroot de kans op een snelle en succesvolle verkoop. Zetten we te hoog in de markt, dan is de kans groot dat u weinig bezichtigingen en serieuze bieders krijgt. Een te lage vraagprijs is uiteraard ook geen optie, omdat wij het maximale uit uw woning proberen te krijgen. Wij kijken nauwkeurig naar alle aspecten en komen dan, samen met u, tot een reële verkoopprijs. Verder hangt heel veel af van uw voorkeuren. Samen met u bepalen we de best passende verkoopstrategie. Wij zijn hierbij bijzonder flexibel. Uiteraard mag u vertrouwen op ons deskundig advies waar nodig.

Wat te weten over Leidschenveen

SMASH makelaars is ook voor de wijk Leidschenveen het makelaarskantoor voor de verkoop van uw woning. Leidschenveen vormt samen met de de wijk Ypenburg het achtste Haagse stadsdeel. Leidschenveen-Ypenburg is de Vinex-locatie van de gemeente Den Haag waar onze lokale makelaars veel woningen verkopen en aankopen. Leidschenveen was eerst een onderdeel van Leidschendam. Leidschenveen bestaat uit een vijftal buurten: Velden, Waterland, ’s-Gravendreef, Lanen, De Dijken (voorheen Rietbuurt). Daarnaast heeft Leidschenveen een eigen Winkelcentrum met een royaal aanbod van winkels als Albert Heijn, Digros, Hema, Etos, Blokker, Subway en Bruna. Opgroeiende kinderen kunnen in de buurt naar scholen zoals ROC MondriaanMontessori Vreugd en Rustopenbare basisschool Prinses Catharina-Amaliamuziekschool Kunstinn Leidschenveen‘s-Gravendreef College, openbare basisschool WaterlandRooms Katholieke basisschool De Walvisbasisschool De Balans. Voetballiefhebbers is binnen enkele minuten in het ADO stadion bereikbaar. Daarnaast ligt Leidschenveen bijna tegen Zoetermeer en Nootdorp aan wat maakt dat het een zeer gunstige liggen heeft. Verder bent u vanuit Leidschenveen zo op de snelweg richting Amsterdam, Utrecht of Rotterdam.

Contract afhandeling na het verkopen of kopen van een woning

Na de aankoop volgt de begeleiding voor het contractgedeelte, het opmaken en ondertekenen van de koopovereenkomst en de afwikkeling richting de notaris. Op de dag van eigendomsoverdracht doen we samen een opleveringsinspectie en gaan wij met u mee naar de notaris.

Naast de verkoop, aankoop of waardebepaling geven wij onze klanten graag advies in alle (vaak onvermijdelijke) bijkomende zaken zoals:

Wij realiseren ons goed dat de aankoop of verkoop van een woning geen dagelijkse kost voor onze klanten is en willen daarom graag dienstverlening op maat leveren.

Onze klanten mogen ons ook na afronding van een opdracht bellen voor advies; onze dienstverlening stopt niet bij de oplevering van een woning bij de notaris!